Merkur

Božica Pintarić

Profesorica pedagogije i fonetike. Radni je vijek provela kao stručni suradnik u nekoliko vrtića u gradu Zagrebu. 2002. napreduje u struci u zvanje pedagoga savjetnika. Završila je brojne edukacije, od kojih su neke: Transakcijska analiza, Obiteljska psihodinamika, Sistemska obiteljska terapija, Integrativna geštalt terapija, Psihodrama, Komunikacijski trening za savjetovališni rad, ciklus radionica Art terapije i ciklus radionica Kreativni pokret u predškolskom odgoju. Djelovala je kao član Ispitnog povjerenstva za polaganje stručnog ispita odgajatelja te  povjerenstva za stručne  suradnike pedagoge pripravnike  MZO-AZOO. Kao vanjski suradnik  u zvanju predavača vodila je vježbe za studente predškolskog odgoja Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Mars

Stella Giota, Kindiedays

Stella Giota je stručnjakinja za obrazovanje zaposlena u Kindiedaysu. Prvostupnica je ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja i magistra menadžmenta i vodstva u odgoju i obrazovanju. Stella je strastvena i predana stručnjakinja za obrazovanje s iskustvom rada u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju i menadžmentu u obrazovanju. Predana je stvaranju trajnih pozitivnih promjena u životima djece kroz visokokvalitetno obrazovanje i pružanje inovativnih odgojno-obrazovnih pristupa.

Saturn

Jelena Pervan

Jelena Pervan književnica je za djecu, autorica knjiga o Mrljeku i Prljeku, Hrkalu, Tonki i sutrićima, Pjegavoj Ivi i drugim šašavim likovima. Osnivačica je Kuće od priča u kojoj s djecom održava radionice kreativnog pisanja i stvaranja priča. Gotovo svakodnevno posjećuje djecu u školama, vrtićima i knjižnicama diljem Hrvatske te promovira čitanje i stvaranje priča. Godine 2022. proglašena je ambasadoricom nacionalne kampanje za poticanje čitanja Čitaj mi, a za svoj kreativni rad s djecom s višestrukim teškoćama u razvoju dobila je nagradu Ponos Hrvatske. 

Neptun

Ljiljana Vukšić, Petra Matković, Marina Parać, Martina Jurić, DV Mali istraživač

Dječji vrtić "Mali Istraživač" otvoren je 2013. godine u stambenom kompleksu Bundek Centra. Vrtić je podijeljen u dvije kuće - kuća Tintilinića i kuća Baltazara. Vizija razvoja Dječjeg vrtića "Mali istraživač" usmjerena je na poticanje razvoja slobodnog, samopouzdanog, snalažljivog i odgovornog djeteta koje kreativno i kritički razmišlja. Temeljne postavke kurikuluma Dječjeg vrtića "Mali istraživač" oblikovane su u istraživalačkoj suradnji praktičara sa znanstvenicima s Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Posebnost djelovanja vezana je uz doživljaj djeteta i umijeće organizacije prostora, kako bi on postao fluidan i višefunkcionalan. Prostori su oblikovani po mjeri djeteta; svojim položajem, veličinom i prilagodljivošću u cijelosti odgovaraju pristupu djetetu rane dobi, pristupu u kojem se naglasak stavlja na učenje činjenjem te neposrednim iskustvom.

Praksu vrtića ''Mali istraživač'' predstavit će: Ljiljana Vukšić osnivačica i ravnateljica, Petra Matković odgojatelj mentor, Marina Parać, mag. praesc. educ. i Martina Jurić, bacc. paed. i Montessori odgojitelj.

Komet

Ivana Džoja

Ivana Džoja je magistra predškolskog odgoja i obrazovanja te je u dječjem vrtiću „Vrtuljak“ zaposlena od 2007. godine. Posebna područja interesa su joj rad na projektima i suradnja sa roditeljima. Voditeljica je interesne skupine pod nazivom „Suradnja sa roditeljima“ te je sudjelovala na nekoliko smotri i međunarodnih konferencija gdje je prezentirala projekte provedene sa djecom. Promovirana je u odgojitelja mentora 2021.

Asteroid

Sanja Sajko

Sanja Sajko je odgojitelj savjetnik u dječjem vrtiću Remetinec u Zagrebu. Ujedno je i Wakelet ambasador, Book creator certified autor i MIE (Microsoft innovative educator). Voditeljica je sportskog programa,  kreator i sudionik u eTwinning projektima te voditeljica Digitalnog vrtića. Sanja se kontinuirano usavršava u različitim stručnim područjima, no poseban interes veže je uz digitalne kompetencije. Nova znanja nastoji  implementirati u svoj rad te pronalaziti nove načine upotrebe različitih digitalnih alata koji joj pomažu u praksi.

Želite izlagati na Raketi?

Uključite se kao izlagač unutar jedne od tematskih sekcija: osobni prostor djece, suradnja s roditeljima i dječje stvaralaštvo.

Saznajte više

Spremni za lansiranje

Ne propustite novosti, materijale i besplatne edukacije

Star ImageStar ImageStar ImageStar ImageStar Image

Primajte newsletter KoHo pedagogije

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Badge Image

Imate pitanje o Raketi ili načinu prijave?

Hireus Close Image